Lanterna Premium Camping Resort

  1. Kroatië
  2. Istrië
  3. Tar Vabriga
  • Lanterna Premium Camping Resort
  • 18 foto's

De camping bevindt zich in Porec.

Over Lanterna Premium Camping Resort

Ligging

De camping bevindt zich in Porec.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Tot de faciliteiten van het complex behoren een kluis en een geldautomaat. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet (kosteloos). De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Een supermarkt en andere winkels zijn voorhanden om heerlijk te winkelen of te flaneren. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Tot de overige voorzieningen van het complex behoort een speelkamer. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen. Tot de aangeboden diensten horen een oppasservice, een kinderopvang, een wasservice, een kapper en een muntwasserette. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting.

Kamers

In de kamers bevinden zich een woonkamer, een keuken en een badkamer, voor een behaaglijk luchtklimaat zorgen airconditioning en een verwarming. De meeste kamers hebben een balkon. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed of een slaapbank. Er zijn aparte slaapkamers aanwezig. Voor de jongste gasten staan kinderbedjes klaar. Bovendien is er een minibar aanwezig. De kitchenette is goed uitgerust voor gasten die graag zelf hun eten bereiden met een koelkast, een fornuis, een magnetron en een thee-/koffiezetapparaat. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een internettoegang, een telefoon en een televisie beschikbaar. Tot het service-aanbod behoort ook de eindschoonmaak. In de badkamer vinden de gasten een douche. Het hotel beschikt over niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Daarnaast brengen verkwikkende drankjes aan de zwembadbar/snackbar en een waterglijbaan alle waterratten in de allerbeste stemming. Uitnodigende ligstoelen en schaduwrijke parasols staan klaar op het terras. Het verblijf biedt een outdoor sportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, jeu de boules, beachvolleybal, volleybal, midgetgolf en paardrijden aan en tegen betaling basketbal. Er is keuze uit verschillende sporten waaronder watersportmogelijkheden zoals waterskiën, waterfietsen, kanovaren, zeilen en kajakken en tegen betaling duiken. Het complex biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte aan zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, tafeltennis en darts en tegen betaling ook aerobics. In het wellnessgedeelte staan spa, een schoonheidssalon en massagebehandelingen ter beschikking. Tot de andere vrijetijdsmogelijkheden horen een animatieprogramma, een miniclub, een minidisco en livemuziek. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

4 restaurants, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa, Diners Club en MasterCard.

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook